Posts on Twitter:

: Zelfstandige Elektromonteur - Mazurel Installatietechniek, Purmerend
Werk: wij zoeken een Manager Finance & Control (32u). Als lid van het management team geef je leiding aan de financiële afdeling en ben je eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Interesse? Kijk hier:Deze jonge man twijfelde of in een wel wat voor hem zou zijn...Na 1wk proberen..Helemaal enthousiast! Kletsen met de mensen, spel doen, wat service verlenen en aan het einde van de dag een zeer goed gevoel aldus Thom! #010 en


I never manage to be that productive in the morning when I’m on a late start at work 😬
Onderscheidend cv sjabloon, volledig te bewerken in Word. Incl. bijpassend sollicitatiebrief sjabloon
Ben jij een financiële held met, bij voorkeur, liefde voor muziek? Voor Warner Music zijn wij op zoek naar een AP/AR Officer! Check'm hier: 🎶❤👉

warner-finance-POST.png

# Een leuke vacature in Utrecht! Werken in een dynamische huisartsenpraktijk? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste doktersassistent. Kijk voor meer informatie op onze site of bel 020-26210…Posts on Tumblr:

instagram

Verras jezelf.
Meld je aan voor mijn onderzoek en zie hoe jij minder tijd aan werk en leren kan besteden en toch mooie resultaten behaald.
Voor scholieren en studenten nu zelfs 20% korting.
En ben je als Zelfstandig ondernemer verbonden aan HeadFirst of @zp_zaken , meld je dan daar aan.

06 24 47 20 22
info@leerstrategie.nl

Video: @michelgrollevideofotografie

#leermethode #leervoorkeur #leerstrategieën #meervoudigeintelligentie #multipleintelligence #methode #informatie #intelligence #mils #onderzoek #ontwikkelingen #onderwijs #volwassenonderwijs #werk #werken #multipleintelligencetheorie
https://www.instagram.com/p/B0BCTo2ISvU/?igshid=2vxqxde4z65d

Made with Instagram
Sollicitatie ervaring

Vandaag had ik een sollicitatie. De werkgever was nieuwsgierig naar de resultaten van mijn thesis. Toen ik zei dat één van de factoren voor een betrokken uitzendkracht was dat de uitzendconsulent een job op maat aanbiedt was de reactie van de werkgever de volgende: “Dat is toch normaal dat je een job op maat aanbiedt?” Toen dacht ik ..ja.. hier zit ik juist!

Motivatie

Telkens als ik ga solliciteren vragen werkgevers aan mij: Waarom heb je voor Psychologie gekozen? Waarom kies je voor HR? Is dat omdat je in het verleden ervaring opgedaan hebt en daarom dat je daarin verder wil gaan?

Misschien de meest irritante vragen?

Solliciteren

Een maand terug zat ik aan de andere kant van de tafel en nu ben ik aan de beurt gekomen.

Ik deed een stage bij de VDAB als jobcoach. Ik begeleidde werkzoekenden naar werk. Vanaf juni ben ik zelf officieel een werkzoekende geworden! Nu zie ik toch als schoolverlater hoe uitdagend solliciteren wel niet is.

Je zou denken dat je na het behalen van je diploma en goede stageevaluaties snel aan de bak zou komen! Niets is minder waar. De job dat je voor 100% voor wilt gaan, 8h/dag wilt blijven, dat jou motiveert is moeilijk te vinden.

Dus de vraag is sluit je compromissen of wacht je ?

Proefdag/Sollicitatie

Verleden week heb ik een proefdag mogen meemaken voor een job als HR-consultant.

Ik ben op tijd aangekomen. 10 min voor dat iedereen aangekomen was stond ik al voor de deur te wachten. ’s Morgens zeg ik goeiedag tegen de eerste twee personen. Al gauw merk ik dat de personen een afstandelijkheid uitsralen. Dit merkte ik doordat ik telkens als eerste iedereen begroette, niemand glimlachte, iedereen deed zijn/haar eigen ding.

Naarmate de dag vorderde had ik een beter beeld gekregen hoe de groep in elkaar stak: iedereen was op zichzelf afgestemd, er was geen teamgevoel, iedereen was een eigen ‘bedrijf’.

Mijn gevoel: Ik was verbaasd door de afstandelijkheid, de koele omgang met een eerste dag van een collega, ik voelde me niet welkom, voelde geen begeleiding, ik moest het maar zelf zien te redden.

Aan de andere kant was ik zelf boos op mezelf door mijn verwachtingen. Waarom had ik dit nodig? Dit zijn vreemde mensen en ze moeten maar gewoon zijn ? Hoe ga je het redden als in deze wereld als je door iemand anders geholpen moet worden? Door deze ervaring was ik wel wakker geschud. En heb ik gezien hoe fel mijn lage zelfvertrouwen doorweegt in situaties waar ik echt op mezelf moet vertrouwen.

Naar de volgende keer toe: Boemerang!

Smth stung my pinkie but I have no idea what so I’ve spent the last 2 days with a super swollen, bright red, incredibly itchy and very lumpy pinkie that is constantly throbbing

instagram

#werk #yassss #getitariel #sandycheeksanyone #kittykitty #ohohoh #pusspuss #lovethis #whoopwhoop
https://www.instagram.com/p/Bz5y4PSgb7g/?igshid=co371y4p53q7

Made with Instagram

Home from work. Yes work. Pumasok kami ngayon dahil may tinapos kaming workload na gagamitin para sa audit. And yes, hanggang ngayon wala pa audited FS namin. Hayyyyy

“Writing always comes from elsewhere, at the behest of another, and is, at best, a shorthand transcription of the demand of this Other whose original distance is never altogether surmounted.”

Avital Ronell