Posts on Twitter:







Vegetarian Food In Dubai At Bikanervala Courtyard The , Dubai offers a rich variety of indigenously cooked vegetarian Indian food, for all the lovers.




If your liking to learn about high raw energy food, how to and combine properly then come to an afternoon of eating and drinking with Blanard. To educate & enjoy.




If your liking to learn about high raw energy food, how to and combine properly then come to an afternoon of eating and drinking with Blanard. To educate & enjoy.

Vegan cheescake









30 Vegan Peruvian Recipes That Will Take Your Tastebuds on Holiday - Eluxe Magazine







25 Sugar Free, Vegan Protein Ball Recipes Better Than Cookies - Eluxe Magazine



















Вот такие вкусные шоколадки из кэроба у нас есть, большое разнообразие вкусов







by @_kitty_milk_ Бананомороженко 😻 А ещё и маникюр сегодня Счастьерадость с:






Posts on Tumblr:

VELLUTATA VERDE con CROSTINI di EDAMAME e VERDURE CROCCANTI

SILKY GREEN SOUP with TOASTED SOY BEANS and CRISPY VEGETABLES

image

Ingredienti per la vellutata per 4 persone:

• 125 grammi di spinaci

• 200 grammi di broccoli

• 200 grammi di rafano nero

• 200 grammi di patata

• 1,5 litri di acqua

• 1 cucchiaio di amido di mais

• 1 cucchiaio di fiocchi di lievito di birra

• sale

• olio extra vergine di oliva

Lava e taglia le verdure in piccole pezzi. Versa le verdure in una casseruola ed aggiungi l'acqua. Porta ad ebollizione e fai bollire finché le verdure siano ben cotte. Con un mixer ad immersione frulla tutte le verdure. Aggiungi l'amido di mais e i fiocchi di lievito. Mescola con una frusta da cucina per qualche minuto poi spegni il fuoco, aggiungi un cucchiaio di olio e continua a mescolare per un paio di minuti.

image

ingredienti per i crostini:

• 300 grammi di edamame

• 1 spicchio di aglio

• pane integrale

• olio

• malto di mais

• 1 cucchiaino di garam masala

Tosta il pane integrale nel forno ventilato per qualche minuto. Cucina gli emame al vapore per 15 minuti. In una padella anti-aderente versa un cucchiaio di olio e l'aglio tritato e il garam masala. Versa gli edamame e fai saltare per 5 minuti. Spalma il malto di mais sul pane, versa gli edamame e un'altro po’ di malto.

Ingredienti per le verdure croccanti:

• 2 carote grosse

• 1 patata grossa

• 1 rapa rossa

Affetta le verdure sottili e mettile nell'essiccatore ad una temperatura di 60° per 8/10 ore. Quando sono pronte conserva le chips in un sacchetto di plastica in un posto non umido.

image

SILKY GREEN SOUP with TOASTED SOY BEANS and CRISPY VEGETABLES

Ingredients for the soup - for 4 people:

• 4,5oz spinach

• 7oz broccoli

• 7oz white radish

• 7oz potato

• 1.5 liters of water

• 1 tablespoon cornstarch

• 1 tablespoon beer yeast flakes

• salt

• extra virgin olive oil

Wash and cut vegetables into small pieces. Pour the vegetables into a saucepan and add water. Bring to the boil and let boil the vegetables until are well cooked. With an immersion mixer blend all the vegetables. Add the corn starch and yeast flakes. Stir with a whisk for a few minutes, then turn off the fire, add a tablespoon of olive oil and continue stirring for a couple of minutes.

image



Ingredients for the croutons:

• 10oz of soy beans (edamame)

• 1 clove of garlic

• wholemeal bread

• oil

• corn malt

• 1 teaspoon garam masala

Toast the bread in a convection oven for a few minutes. Cook the soy beans in the steamer for 15 minutes. In a non-stick pan pour a tablespoon of olive oil, minced garlic and garam masala. Pour the soy beans and sauté for 5 minutes. Spread on bread a little malt corn, add soy bean, and another little malt.

Ingredients for the vegetables crisp:

• 2 large carrots

• 1 large potato

• 1 red beet

Slice fine the vegetables and put them in the dryer at 120°F for 8 / 10 hours. Keep the chips in a plastic bag in a dry place.

image