Posts on Twitter:

Wat een waanzinnig Valentijnfeest hebben we gisteren in onze aula gevierd! Goede DJ, goede sfeer en excellente leerlingen! Supergezellig!




Positieve reacties gehad op onze valentijnsactie van gisteren! de eerste 50 bezoekers allemaal een rode roos!













Was een makkie! Was mooie vandaag! Hier geen verwarming aan, Laslo sowieso warm en mag ff in met avatar




Dit is toch van de zotte?? Dat serieuze mensen zich hiermee bezighouden.. .




This media may contain sensitive material. Learn more View



Een van onze favoriete slogans gisteren op op de in Brussel. Ook kraantjeswater drinken = verminderen! (geen verpakking, geen transport)




Je hebt nog 4 uur voor deze actie vol sluit. 💗 Wij verloten dit boekenpakket van Jill Mansell onder iedereen die Volgt en Retweet. Doe je al mee?



Retweet Retweeted Like Liked

Op date met Richard Madden voor ? Tuurlijk datte, en wa nog allemaal?! NIEUWE VIDEO ONLINE! 😍▶







Onze Valentijnsactie is afgelopen! Houd je GSM in de gaten want wij sturen jouw een bericht als je gewonnen hebt. - Notre action de est finie! Gardez un œil sur votre portable car nous vous enverrons un message quand vous êts un gangant.







Oh als ik daar toch es heen durfde te gaan. Mijn slaat telkens op hol als ik hier langs kom. Die andere helaas geen meer en dus overgeleverd aan de met gekke ideeën als




Haha, kijk de suggesties van mijn Appie app vandaag... Blijkbaar dachten veel mensen succes te hebben op gisteren 😊







Ohhh ik kreeg gisteren geen anoniem kaartje maar wél “anoniem” 25rozrn bezorgd.... 25 voor elk jaar dat we al samen zijn 1 🥰🌹



Show this thread



Retweet Retweeted Like Liked

Op Fb en Insta hebben wij een leuke actie voor wie vergat zijn of haar in het zonnetje te zetten. Verras je geliefde alsnog met de ! Wij mogen er 3 weggeven:



Posts on Tumblr:

Ik denk meer en meer dat leven en laten leven, blijven bij wat ooit zo is beslist, omdat het zo ooit is beslist, en ondertussen meestal niet onvriendelijk zijn met mekaar, geen echte liefde is, nee. Ik wil bij iemand wíllen zijn, omdat het voelt alsof ik niet ander kan, omdat er niemand iemand beter begrijpt dan wij mekaar, omdat we ons met de ander móeten bemoeien, omdat we mekaar zo graag willen helpen om de beste versie van onszelf te worden. Zulke dingen.
—  Griet Op de Beeck, Kom hier dat ik u kus
Ik weet niet zo goed wat liefde echt is, maar ik denk dat het hem “
gij zijt zo’n ongelofelijke loser” horen zeggen is terwijl zijn glimlach verraadt dat hij er niets van meent. Het is een foto ontvangen van hem in kostuum, omdat hij vindt dat hij er goed uit ziet. Ik denk dat het liefde is wanneer je eruit flapt wat je precies voor hem voelt nadat hij je vroeg waarom je ogen steeds naar de zijne dwalen als jullie in drukke ruimtes zijn. Het is ongepland en slonzig, exact het tegenovergestelde van hoe je wilt dat alles verloopt: maar de grijns op zijn gezicht verklapt dat het perfect was op die manier. Liefde is bang zijn om hem al uw kanten te tonen, zelfs die jaloerse, maar ze toch allemaal in zijn gezicht wrijven. Het is samen ontbijt maken in de ochtend wanneer jullie eindelijk uit bed zijn geraakt, met hem dansen ondanks dat ge twee linkervoeten hebt en passioneel de verkeerde teksten meezingen omdat je weet dat hij ervan moet lachen. Ik weet niet zo goed wat liefde is, maar het zou wel eens het schoonste kunnen zijn wat we hebben.
Ik weet niet zo goed wat liefde echt is, maar ik denk dat het haar “
gij zijt zo’n dwaas” horen zeggen is terwijl haar glimlach de woorden verraadt die net uit haar mond kwamen. Het is een berichtje met een foto ontvangen om 8u ’s morgens zodat ze haar outfit kan tonen aan je, omdat ze vindt dat ze er die dag goed uitziet. Ik denk dat het liefde is wanneer je eruit flapt wat je precies voor haar voelt nadat ze je vroeg waarom je op die ene manier in haar ogen kijkt. Het is ongepland en slonzig, exact het tegenovergestelde van hoe je wilt dat alles verloopt; maar de glimlach op haar gezicht zegt u dat het perfect was op zijn eigen manier. Liefde is bang zijn om haar verschillende delen van uzelf te tonen, zelfs de meest onzekere, maar haar er toch over vertellen. Het is samen ontbijt maken in de ochtend wanneer jullie eindelijk uit bed zijn geraakt, met haar dansen ondanks uw twee linkervoeten en passioneel de verkeerde teksten zingen gewoon omdat je haar wilt horen lachen. Ik weet niet goed wat liefde precies is, maar het zou wel eens het schoonste kunnen zijn wat we hebben.
youtube

Valentijn komt eraan en je hebt geen vriendin. Dat is niet boeiend. Wat wel boeiend is, is dat je de droomvrouw leert te vinden.

Je zult zo veel personen leren kennen in je leven, waardoor je al heel veel droomvrouwen hebt gemist. Of je bent er misschien TE VEEL tegengekomen dat je te bang en kieskeurig was ooit naar een van die meiden of vrouwen toe te stappen.

Als je het wilt heb je een relatie. Uiteindelijk is het belangrijk dat dit JOUW DROOMVROUW. Neem niet genoegen met minder. Zorg ervoor dat haar uiterlijk aantrekkelijk is voor jou, EN dat ze lief, te vertrouwen en intelligent persoon is. Die er voor jou is, maar ook haar eigen leven heeft.

Dit zorgt voor eeuwige interesses in elkaar en een spannende en gezonde relatie.

Kijk het filmpje en geniet.

flickr

just a reminder, only two days till Valentine’s day.. by Cees

instagram

Nieuwe #vlog is #online #videolinkinbio
Met veel plezier vertel ik over mijn nieuwe machine de #k40 #lasercut en de projecten die ik afgelopen week heb gemaakt voor #valentijn
.
.
Vergeet niet te #abonneren, dit is voor mij zo belangrijk! En gebruik de 👍🏼👎🏼
Reacties zijn natuurlijk altijd leuk om te lezen.
.
.
Alvast bedankt voor het kijken #❤️
.
.
#youtube #vlogging #youtubevideos #youtubeblogger #lifestyleblogger #40plus #40pluswomen #techwomen #creativewomen #valentinegift #denhaag #dutch
https://www.instagram.com/p/BtmRPSnlA-5/?utm_source=ig_tumblr_share&igshid=1fwj6qqj948dy

Made with Instagram
instagram

In opdracht gemaakt! Mooi eerste resultaat van mijn #k40 #lasercut speciaal voor #valentijnsdag #❤️
.
.
Zoek jij nog een leuk #valentijnscadeau ?Straks post ik een aantal voorbeelden of kom met een eigen ontwerp ☺️ ik denk graag met je mee.
.
.
#valentijn #valentijn2019 #cadeauidee #creativeideas #liefdeis #loveis #denhaag (bij The Hague, Netherlands)
https://www.instagram.com/p/BtWc4LElNVs/?utm_source=ig_tumblr_share&igshid=1v8jxkm2obxj8

Made with Instagram
youtube

Valentijn in Mechelen

Het is vandaag 18 januari 2019 en ik heb een wandeling door de binnenstad van Mechelen gemaakt. De kerstdagen zijn achter de rug maar in Mechelen branden de lichtjes nog en zijn de bollen vervangen door hartjes, een mooie overstap van de eindejaarsfeesten naar Valentijn op 14 februari. In de binnenstad zijn dan ook verschillende decoratieve items geplaatst die de sfeer van Valentijn een duwtje in de rug moeten geven, daar ben ik naar op zoek gegaan  en daar gaat deze korte video over. Ik ben de stad ingetrokken toen het nog licht buiten was en ben blijven filmen tot het donker werd, en dat zie je dan ook in deze korte video.

 Als je mijn video’s leuk vindt zou ik het fijn vinden moest je een duimpje omhoog geven en abonneren op mijn Youtube-kanaal ;-)

 *Alle rechten op deze video behoren toe aan Michael Grieve
Muziek: Eigen creaties https://soundcloud.com/michaelgrieve

 Abonneer voor meer video’s op mijn Youtube  kanaal https://www.youtube.com/user/michaelg…

 Word ook lid van mijn Facebook groep “Welkom in Mechelen” https://www.facebook.com/groups/97996…

 Meer weten over Mechelen? https://www.mechelen.be/