Posts on Twitter:

Val & Tijn

Dag mijn lieve zoekvriend .... heb er toch elke keer weer moeite mee, afscheid super fijne, leuke, vriendelijke super gemotiveerde Beer.... hecht mij stiekem elke keer weer aan die grote woeste, stoere beren....Dit is mijn kleinzoon (9) met zijn gans! Ze hebben dezelfde kijk maar goed!

! Maandag 1 juli: De cliffhanger week is begonnen! Wat voor besluit neemt Zoë? Vertrekt ze uit Meerdijk?Retweet Retweeted Like Liked
Retweet Retweeted Like Liked
Retweet Retweeted Like Liked
Posts on Tumblr:

Our love is like wine, it just gets better with time! ❤️ .
.
[SCROLL DOWN FOR ENGLISH]
.
Valentijnsdag. 💓De enige dag in het jaar dat het geoorloofd is om lekker cheesy te doen. Lekker met me mee zwijmelen? Deze te schattige string+boxer set van @mijncadeau -die ze helemaal naar wens voor je bedrukken- is HET perfecte cadeautje! 🤗👏🏼 Ik mag je 20% korting geven met de code ‘FrancescaCornelissen’. ✨Check m'n story voor een swipe up naar de website! .
.
Valentine’s Day. 💓The only day of the year that permits you to act all cheesy. This too cute thong+boxer set from @mijncadeau - on which they print a personalized text for you- is THE perfect gift! 🤗👏 I can give you 20% discount with the code 'FrancescaCornelissen’. ✨Check my story for a swipe up to the website!
.
.
.
.
.
.
couple
From Instagram

Ik denk meer en meer dat leven en laten leven, blijven bij wat ooit zo is beslist, omdat het zo ooit is beslist, en ondertussen meestal niet onvriendelijk zijn met mekaar, geen echte liefde is, nee. Ik wil bij iemand wíllen zijn, omdat het voelt alsof ik niet anders kan, omdat er niemand iemand beter begrijpt dan wij mekaar, omdat we ons met de ander móeten bemoeien, omdat we mekaar zo graag willen helpen om de beste versie van onszelf te worden. Zulke dingen.
—  Griet Op de Beeck, Kom hier dat ik u kus
Ik weet niet zo goed wat liefde echt is, maar ik denk dat het hem “
gij zijt zo’n ongelofelijke loser” horen zeggen is terwijl zijn glimlach verraadt dat hij er niets van meent. Het is een foto ontvangen van hem in kostuum, omdat hij vindt dat hij er goed uit ziet. Ik denk dat het liefde is wanneer je eruit flapt wat je precies voor hem voelt nadat hij je vroeg waarom je ogen steeds naar de zijne dwalen als jullie in drukke ruimtes zijn. Het is ongepland en slonzig, exact het tegenovergestelde van hoe je wilt dat alles verloopt: maar de grijns op zijn gezicht verklapt dat het perfect was op die manier. Liefde is bang zijn om hem al uw kanten te tonen, zelfs die jaloerse, maar ze toch allemaal in zijn gezicht wrijven. Het is samen ontbijt maken in de ochtend wanneer jullie eindelijk uit bed zijn geraakt, met hem dansen ondanks dat ge twee linkervoeten hebt en passioneel de verkeerde teksten meezingen omdat je weet dat hij ervan moet lachen. Ik weet niet zo goed wat liefde is, maar het zou wel eens het schoonste kunnen zijn wat we hebben.
Ik weet niet zo goed wat liefde echt is, maar ik denk dat het haar “
gij zijt zo’n dwaas” horen zeggen is terwijl haar glimlach de woorden verraadt die net uit haar mond kwamen. Het is een berichtje met een foto ontvangen om 8u ’s morgens zodat ze haar outfit kan tonen aan je, omdat ze vindt dat ze er die dag goed uitziet. Ik denk dat het liefde is wanneer je eruit flapt wat je precies voor haar voelt nadat ze je vroeg waarom je op die ene manier in haar ogen kijkt. Het is ongepland en slonzig, exact het tegenovergestelde van hoe je wilt dat alles verloopt; maar de glimlach op haar gezicht zegt u dat het perfect was op zijn eigen manier. Liefde is bang zijn om haar verschillende delen van uzelf te tonen, zelfs de meest onzekere, maar haar er toch over vertellen. Het is samen ontbijt maken in de ochtend wanneer jullie eindelijk uit bed zijn geraakt, met haar dansen ondanks uw twee linkervoeten en passioneel de verkeerde teksten zingen gewoon omdat je haar wilt horen lachen. Ik weet niet goed wat liefde precies is, maar het zou wel eens het schoonste kunnen zijn wat we hebben.
Watch on goreconstructed.tumblr.com

Valentijn komt eraan en je hebt geen vriendin. Dat is niet boeiend. Wat wel boeiend is, is dat je de droomvrouw leert te vinden.

Je zult zo veel personen leren kennen in je leven, waardoor je al heel veel droomvrouwen hebt gemist. Of je bent er misschien TE VEEL tegengekomen dat je te bang en kieskeurig was ooit naar een van die meiden of vrouwen toe te stappen.

Als je het wilt heb je een relatie. Uiteindelijk is het belangrijk dat dit JOUW DROOMVROUW. Neem niet genoegen met minder. Zorg ervoor dat haar uiterlijk aantrekkelijk is voor jou, EN dat ze lief, te vertrouwen en intelligent persoon is. Die er voor jou is, maar ook haar eigen leven heeft.

Dit zorgt voor eeuwige interesses in elkaar en een spannende en gezonde relatie.

Kijk het filmpje en geniet.