Posts on Twitter:

Vanaf 29 april kun je een exclusieve verhaallijn volgen via het Instagram kanaal. En het hoofdpersonage kennen de meesten van jullie nog wel... Sanders! Alle info vind je hier πŸ‘‰






Retweet Retweeted Like Liked





Retweet Retweeted Like Liked



in begrippen wellicht goed om bij Uw plaatselijke politiemedewerkers 'n themaworkshop te houden over met liefdevolle groet uit Caroline Peeters-Knijnenburg cc DANK U










Studenten van de Springlevende Wijk Ibisdreef hebben vorige week tijdens valentijnsdag een bloemetje uitgedeeld aan enkele bewoners. Maar er lag ook voor hen een verassing in de brievenbus van een anonieme bewoner.










Hoe verrassend kan het begin van de week zijn: Veel dank







Volgens Fleurop was op het 'Lieflijk rode roos' de publieksfavoriet. Geld en afstand speelden geen rol op de dag van de . Het duurste boeket was € 311,95. De die het verste ging, was naar Christchurch in Nieuw-Zeeland.




Shop onze shop helemaal leeg tijdens dé uitverkoop. Setjes tot 60% korting. Hoe gaaf is dat? ➀




Laatste dag!! Het is de week van de op ! Daarom hebben wij een mooie aanbieding, 7 maanden full time deelname voor €23,-!









Retweet Retweeted Like Liked





Posts on Tumblr:

Our love is like wine, it just gets better with time! ❤️ .
.
[SCROLL DOWN FOR ENGLISH]
.
Valentijnsdag. 💓De enige dag in het jaar dat het geoorloofd is om lekker cheesy te doen. Lekker met me mee zwijmelen? Deze te schattige string+boxer set van @mijncadeau -die ze helemaal naar wens voor je bedrukken- is HET perfecte cadeautje! 🤗👏🏼 Ik mag je 20% korting geven met de code ‘FrancescaCornelissen’. ✨Check m'n story voor een swipe up naar de website! .
.
Valentine’s Day. 💓The only day of the year that permits you to act all cheesy. This too cute thong+boxer set from @mijncadeau - on which they print a personalized text for you- is THE perfect gift! 🤗👏 I can give you 20% discount with the code 'FrancescaCornelissen’. ✨Check my story for a swipe up to the website!
.
.
.
.
.
.
couple
From Instagram

Ik denk meer en meer dat leven en laten leven, blijven bij wat ooit zo is beslist, omdat het zo ooit is beslist, en ondertussen meestal niet onvriendelijk zijn met mekaar, geen echte liefde is, nee. Ik wil bij iemand wΓ­llen zijn, omdat het voelt alsof ik niet anders kan, omdat er niemand iemand beter begrijpt dan wij mekaar, omdat we ons met de ander mΓ³eten bemoeien, omdat we mekaar zo graag willen helpen om de beste versie van onszelf te worden. Zulke dingen.
—  Griet Op de Beeck, Kom hier dat ik u kus
Ik weet niet zo goed wat liefde echt is, maar ik denk dat het hem β€œ
gij zijt zo’n ongelofelijke loser” horen zeggen is terwijl zijn glimlach verraadt dat hij er niets van meent. Het is een foto ontvangen van hem in kostuum, omdat hij vindt dat hij er goed uit ziet. Ik denk dat het liefde is wanneer je eruit flapt wat je precies voor hem voelt nadat hij je vroeg waarom je ogen steeds naar de zijne dwalen als jullie in drukke ruimtes zijn. Het is ongepland en slonzig, exact het tegenovergestelde van hoe je wilt dat alles verloopt: maar de grijns op zijn gezicht verklapt dat het perfect was op die manier. Liefde is bang zijn om hem al uw kanten te tonen, zelfs die jaloerse, maar ze toch allemaal in zijn gezicht wrijven. Het is samen ontbijt maken in de ochtend wanneer jullie eindelijk uit bed zijn geraakt, met hem dansen ondanks dat ge twee linkervoeten hebt en passioneel de verkeerde teksten meezingen omdat je weet dat hij ervan moet lachen. Ik weet niet zo goed wat liefde is, maar het zou wel eens het schoonste kunnen zijn wat we hebben.
Ik weet niet zo goed wat liefde echt is, maar ik denk dat het haar β€œ
gij zijt zo’n dwaas” horen zeggen is terwijl haar glimlach de woorden verraadt die net uit haar mond kwamen. Het is een berichtje met een foto ontvangen om 8u ’s morgens zodat ze haar outfit kan tonen aan je, omdat ze vindt dat ze er die dag goed uitziet. Ik denk dat het liefde is wanneer je eruit flapt wat je precies voor haar voelt nadat ze je vroeg waarom je op die ene manier in haar ogen kijkt. Het is ongepland en slonzig, exact het tegenovergestelde van hoe je wilt dat alles verloopt; maar de glimlach op haar gezicht zegt u dat het perfect was op zijn eigen manier. Liefde is bang zijn om haar verschillende delen van uzelf te tonen, zelfs de meest onzekere, maar haar er toch over vertellen. Het is samen ontbijt maken in de ochtend wanneer jullie eindelijk uit bed zijn geraakt, met haar dansen ondanks uw twee linkervoeten en passioneel de verkeerde teksten zingen gewoon omdat je haar wilt horen lachen. Ik weet niet goed wat liefde precies is, maar het zou wel eens het schoonste kunnen zijn wat we hebben.
youtube

Valentijn komt eraan en je hebt geen vriendin. Dat is niet boeiend. Wat wel boeiend is, is dat je de droomvrouw leert te vinden.

Je zult zo veel personen leren kennen in je leven, waardoor je al heel veel droomvrouwen hebt gemist. Of je bent er misschien TE VEEL tegengekomen dat je te bang en kieskeurig was ooit naar een van die meiden of vrouwen toe te stappen.

Als je het wilt heb je een relatie. Uiteindelijk is het belangrijk dat dit JOUW DROOMVROUW. Neem niet genoegen met minder. Zorg ervoor dat haar uiterlijk aantrekkelijk is voor jou, EN dat ze lief, te vertrouwen en intelligent persoon is. Die er voor jou is, maar ook haar eigen leven heeft.

Dit zorgt voor eeuwige interesses in elkaar en een spannende en gezonde relatie.

Kijk het filmpje en geniet.

youtube

Valentijn in Mechelen

Het is vandaag 18 januari 2019 en ik heb een wandeling door de binnenstad van Mechelen gemaakt. De kerstdagen zijn achter de rug maar in Mechelen branden de lichtjes nog en zijn de bollen vervangen door hartjes, een mooie overstap van de eindejaarsfeesten naar Valentijn op 14 februari. In de binnenstad zijn dan ook verschillende decoratieve items geplaatst die de sfeer van Valentijn een duwtje in de rug moeten geven, daar ben ik naar op zoek gegaan  en daar gaat deze korte video over. Ik ben de stad ingetrokken toen het nog licht buiten was en ben blijven filmen tot het donker werd, en dat zie je dan ook in deze korte video.

 Als je mijn video’s leuk vindt zou ik het fijn vinden moest je een duimpje omhoog geven en abonneren op mijn Youtube-kanaal ;-)

 *Alle rechten op deze video behoren toe aan Michael Grieve
Muziek: Eigen creaties https://soundcloud.com/michaelgrieve

 Abonneer voor meer video’s op mijn Youtube  kanaal https://www.youtube.com/user/michaelg…

 Word ook lid van mijn Facebook groep “Welkom in Mechelen” https://www.facebook.com/groups/97996…

 Meer weten over Mechelen? https://www.mechelen.be/

3

Rond deze periode vorige maand maakte ik met mijn vriendin onze eerste citytrip. Het was mijn eerste keer in Amsterdam en is zeker voor herhaling vatbaar. De rustige straatjes, vriendelijke mensen en mooie bruggetjes mogen mij hier dus zeker terug verwachten!

instagram

Pauzeer jij vandaag ook Tournée Minérale voor je grote liefde?💗 #Valentijn #bierliefde

Made with Instagram