Posts on Twitter:
Eccoci alla tappa di Milano del tour! Politiche energetiche, tecnologie, incentivi e nuovo decretoin , is a superb hotel. In Kolkata, and comfortable living. Contact Suncity Mandarmoni Beach Resort in Kolkata for tariffs. +918527629393DYNASTY888 Stone Age BIGWIN non-stop 😌 Mari Try luck anda skrg! Jom Mari Join Dengan Kami 🤩 Cuci Sampai Boss Jadi Kaya 😜 Cuci Min 50 Tanpa any syarat Diperlui. 👍 📲 Telegram:


Posts on Tumblr:

7.17.19

Trying to get back into bullet journaling with less perfectionism and more productivity

- honeysunflowers

instagram

🅿🅻🅰🆃🅰🅵🅾🆁🅼🅰🆂 🅳🅸🅶🅸🆃🅰🅻🅴🆂
.
Mientras disfrutábamos de nuestro premio ( viaje todo pago a Sudáfrica).
Aprovechamos para capacitar a emprendedores de Argentina y Chile.
.
Trabajar en un ambiente de amigos y socios , sin que exista el título de JEFE es genial !! Se los recomiendo 100% !!
.
Ser feliz trabajando no tiene precio !
Me siento súper agradecido!!
.
.
.
.
.
.
.

#gracias #feliz #disfrutandoelcamino #emprendedor #empresariodigital #estilodevida #amigos #socios #sudafrica #suncity #meloganetrabajando #serreconocido (en Sun City Resort)
https://www.instagram.com/p/Bzv4ohtAFAU/?igshid=1wodlymkw2se4

Made with Instagram

Az emberek alapvetően jók,

attól, hogy van néhány, akit egyszerűen nem érdekel önmagán kívül senki, vagy éppen van néhány, aki akasztva látna, még nem züllött az emberiség. Ugye kivétel erősíti a szabályt. A jó mindig undort vált ki valakiből, a rosszra pedig mindig jön egy olyan, aki legyőzi őt. Hoppá, ez túl mély lett, majdnem kutat ástam. A lényeg annyi, hogy egy egy mosoly csodákra képes. Ha valakinek szar napja van és telibe mosolygod az arcát, nem olyan creepy módon, csak rámosolyogsz az utcán, az fel tudja dobni a napot. Na ennyit a libsi beszédemből. A végén azt hiszitek, hogy @sorosgyorgy nek dolgozom. 😀😀😀😀

SZÚNYOG-TÓ

Kezembe akadt egy profi fényképező, gyorsan csináltam is egy képet egy közelben lévő szúnyogkeltetőről. Szegeden sok helyen maradt meg a víz, mert az esővíz nem tud hova lefolyni, és mivel nincs elég parkoló annak se, aki a tömbnél lakik, így e mellé a trafóház mellé ( mert a bal oldalamon trafóház van ám) szokott állni mindenki kocsival. Ennek az eredménye ez a szép kis tavacska, melyben nemcsak szúnyoglárvák élnek, hanem teljes fauna alakult ki egy hét alatt. Mert ez már több, mint egy hetes pocsolya. De majd jön a repcsi és szépen lefúj minket, a méhek majd jól megpusztulnak, nekik nem kéne, de a rengetegszúnyog meg megmarad. Mert ezek nem csak azért szívósak, mert hogy vért szívnak, hanem amúgy is, mindent IS kibírnak. Kedves tumblisok, ne legyen igazam, azt kívánom. Btw semmi bajom nem lenne azzal, hogy megcsíp a szúnyog, ha nem viszketne ennyire ROHADTUL.

Amit nem látok, az nincs is

Az egyik szegedi hírportálon olvastam, hogy a városban a viharos szél következtében letört egy bazi nagy ág, és hat méter magasan megakadt, így a Katasztrófavédelemnek ennyi meg ennyi idejébe telt, mire levágta.

Hivatalos szerv kiadta, hogy történt valami a városban. Mi erre a reakció kommentben?

Szegeden nem is volt vihar mi ez a kamu hír

Szegeden már mien kár ?


Tessék már belekattintani egy cikkbe, és akkor talán rájönnek, hogy kiszabott idióták tetszenek lenni, kedves nyafka FB kommentelők.

És basszák meg öten be is lájkolják, hogy ez bizony kamuhír. Csak azért, mert az uncsi proli életéből kimaradt az eső, vagy a vihar, attól Szeged más részén még lehetett.

Nem azt mondom, hogy a legmegbízhatóbb a hírportál, de linkelve volt a Katasztrófavédelem oldala.

Itt kiállnék a Katasztrófavédelem munkatársai mellett, akik lószar pénzért sokszor az életüket kockáztatják ezekért az ocsmány “mindenISszar” prolikért. Szerintem tudják, hogy mivel töltötték az idejüket, szóval kéretik nem meghazuttolni a belinkelt információt, vagy úgy elmehet az ilyen ember a bús büdös csipába.

Köszöntem a figyelmet. Aki esetleg nem talál értelmet írásomban, nyugodtan tegyen ide egy Faszfütyürüt.

Van pénz lóvéra

Minap olvastam egy cikket arról, hogy Szegeden a Vértó környékét felújítanák, és futópályát is alkotnának köré. Természetesen nem az önkormányzat saját pénzéből, hanem EU-s forrásokból, ami ugye felhasználáshoz kötött.

Nem kellett volna a kommentszekcióra tekernem, de nem bírtam magammal. Ezt olvastam:

Kell a bajnak az a futópálya izé! Van már belőle sok! Égeti a zsebüket a pénz. Az onkormányzati képviselő úr nagyon pénzt akar költeni látom! Hátha csurran cseppen. Annak a 7-8 max 10 embernek tökéletes a pálya így is. Inkább a közeli bűzforrást kéne megszüntetni a Sándorfalvi út felől jövő disznósz@r szagot, ami a képviselő úr =elvtárs/ szerint nincs is. Újszegeden vagy hol ahol él valóban nincs! Aki nem hiszi jöjön ide a legnagyobb kánikulában és este személyesen meggyőződhet az ellenkezőjéről: Köszönjük van már itt minden nem kérünk többet! Nyári melegben úgyis fel szokott néha borulni a tó egyensúlya és akkor keveredik a döglött hal szaggal. Ne legyen már állatorvosi ló ez a környék, hogy még több marhaság legyen itt. Nem kéne tövig gyalulni a gyepet, ha már vágják nem ártana locsolni is.Meg összegereblyézni a fűzúzalékot, nem rajta hagyni a gyepen, hogy valóban kiégjen!

Erre jött egy válasz, mert a futó emberek kurvára zavarják ám a lakótelep kellős közepén, az egyik legforgalmasabb körút mellett horgászó embereket:

Nehogy már 2000-en akarnak itt futkározni a tó körül, és mi lesz a horgászokkal a pihenni vágyókkal a napozókkal a kutya sétáltatókkal. Ő nekik van elég hely Szegeden máshol. Nem tudnak meggyőzni hol lehet tiltakozni? Ebben csak a felesleges pénzköltést és a közeledő választásokat látom, mert szemem azért van!

Nincs bajom a sportoló emberekkel!  De évek óta így is tudnak futni, naponta ugyan úgy futnak emberek, itt lakok!  Látom!!   Vannak akik kerékpárral jönnek, és itt sportolnak, fel a dombra, le!  Biacsi ikreket is látni itt!! Teljesen jó így minden!  Itt a töltés, ott is rengetegen futnak, aki kerékpározni akar, itt az új kerékpárút Sándorfalvi úton alig használják, sőőőt arra is futnak!!!!  90.milliót inkább adományoznák kórháznak, gépekre, kezelésre, olyan beteg gyerekeknek akiknek milliós a kezelése!!  Vagy ültessenek fákat, rakjatok ki több padot árnyékba, vagy fű vágás után, lenne szépen össze gereblyézve a fű, mert most úgy néz ki itt minden mint egy kaszáló, már csak a rendsoroló és a bálázó gép hiányzik!  Sosem értjük meg a hülyeséget!!!

Mindezek mellé egyetlen olyan komment jött, ami valamire még jó is:

Ez nem szabadon felhasználható pénz, erre ha pályázik a város és megkapja(mert ugye nem biztos) akkor is csak futópályára lehet felhasználni, semmi másra.

Mindezek után felmerült bennem pár kérdés, de mondjátok, ha én vagyok a hülye:


1:

Ha nincs szükség futópályára, csak a visszaosztások miatt pályáznak rá, hogy lophassanak, és valamit mutassanak a szegedieknek is. Ez nyilvánvaló, mit pampognak? Ez ellen az önkormányzati választások alkalmával tehetnek. ( Ja nem, mert a zorbánék többet lopnak, vagy legalább ugyanannyit)

2:

Másrészt az uniós lóvé mindig kötött felhasználású, kommentelés előtt kurvára utána kéne olvasni.

3:

Nincs baja semmivel, a sportoló emberekkel se, de változás aztán kurvára ne legyen, mint harminc éve jó így, akkor minek. El kéne gondolkozni, hogy akkor Ladából miért ült át BMW-be. Ja nem tette. Akkor tényleg nem érti a fejlődés és a haladás lényegét. Ennyi erővel jó a panel is, meg jó az 1870-ben épült parasztház is. Meg a Szokol rádiót hallgassa, minek van LED tévéje?


Ezt most rátok eresztettem. Sok szeretettel. Köszi, ha idáig elolvastad, ha untad magad, akkor tessék, itt a tumbli kedvenc szava: Faszfütyürü

youtube