Posts on Twitter:

Tre erfarna innovationsledare från varsin storregion, på samma scen. Att driva innovation i samverkan mellan vård o näringsliv - självklart, om man vet hur det ska göras! Innovationsplatsen”Rätt policies skapar förutsättningar för ständigt förbättringsarbete. Detaljstyrning missar målet.” och
Göran Larsson, forsknings- och utvecklingsdirektör från ”Vi har fler piloter än SAS” apropå en pilot för att testa ny teknik och nya arbetssätt.
Göran Larsson, forsknings- och utvecklingsdirektör om fördelarna med vård på distans.
Nu berättar om hur man i Danmark har krattat manegen för nationellt införande av stöd för kol-patienter. Hon är en av fyra personer som fått mandat att förhandla för samtliga 98 kommuner.
Mårten Söderberg, överläkare och grundare av RespiHeart Per Trossmark om övervakning av vitalparametrar, i det här fallet hjärt- och andningsfunktion.


Show this thread

En fågel viskade i mitt öra att det finns lite spännande saker att prata om i vår monter på Bara att droppa förbi eller kontakta oss så pratar vi vidare
Peter Larsson, särskild utredare om välfärdsteknik för äldreomsorgen live på .
”När man åker runt på e-hälsokonferenser som jag gör, så blir det lite roligt när alla länder hävdar att de är världsbäst” vill se de nordiska länderna gå sammanRetweet Retweeted Like Liked
Show this threadYgeman svävar lite på målet om vad det är Sverige ska leva upp till för att ha uppnått ehälsovisionen 2025 ” vem jämför vi med ... var är vi idag ... när de som jobbar i vården känner sig nöjda med de stöd de har”
På plats på Generellt sett ligger Sverige bra till när det gäller eHälsa - så bäst på ehälsa 2025 är inom räckhåll. Men vi får inte glömma patienter och användare i utvecklingen
Tack till vår utmärkta panel från och om hur ökad tillgänglighet genom digitalisering inte behöver innebära mer stress för vårdpersonal. Tvärtom!just about to give a new keynote lecture on our new digital twins in healthcare: at 2019, in Stockholm. I give the longest lecture at the entire event, following immediately after the Swedish IT minister Anders Ygeman.
Om en knapp halvtimme intervjuar jag på scen på - vilken fråga får jag inte missa
: AI kan stödja vårdpersonalen i så många beslut - och snart finns algoritmerna i varje läkares ficka. Hur förbereder vi oss? Borgegård berättar hur tar sig an utmaningenPosts on Tumblr: