Posts on Twitter:

verkoopt hun haedphone-stand β€œDutch Populus” nu ook online! Waarom de stand zo heet? Hij is gemaakt van lokaal geproduceerd Populus hout! , , Γ©n een leuke accessoire voor in huis. Benieuwd? πŸ‘‰Heeft maar 5 jaar geduurd om af te krijgen πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… gelukkig veelste groot gemaakt en past het de kleuter nu precies!
❀ nieuw model tas aan het ontwikkelen. Nog niet perfect, maar wel errug leuk! Deze is € 35 omdat hij nog in de ontwikkelingsfase zit.
CADEAUBON | Ben je op zoek naar een bijzonder kraamcadeau op maat, maar weet je nog niet precies wat je wilt geven? Kies dan voor een van Pukkiez, in te wisselen voor een geheel op maat gemaakt .


Vandaag heb ik weer afscheid genomen van een Stroopwafeldiertje. Deze had ik al eventjes in de winkel dus het is goed dat ze nu naar haar nieuwe thuis gaat. Zal haar en haar zwembadje gevuld met stroop wel missen...Retweet Retweeted Like Liked

Tailor made for you: Wolfs Spine | Jason stitch Black Antraciet, We deliver worldwide! Check it out now and order in any size! . .


NIEUW!!! Vandaag komen er heel veel nieuwe sieraden en vogels in de webshop. Ook deze gave geel roze glazen sieraden zijn nieuw! Glaskunst uit eigen atelier!Posts on Tumblr:

10

Met een kunstig tintje….

Naar aanleiding van een boeiende editie van Buren bij Kunstenaars maakte Ruth enkele sfeerbeelden.
Wandkleden, gevilt, met daarop stikwerk. Wie al eerder de site bezocht herkent misschien enkele van de gebruikte stofjes. De kleine stukjes blijven mooi en bruikbaar!

De draden en vezels die overblijven bij het naai-en stikwerk vormden hier de staart van een bijzondere ‘zaagvis’, gemaakt van een ijzeren zaagblad dat zijn beste tijd heeft gehad. Roestig en kleurrijk tegelijk.

(Interesse? Vraag gerust meer info via mail!)

5

Rugzakje.

Deze rugzak werd helemaal à la moJA! gemaakt. De riemen, linten, ringen en rits zijn afkomstig van andere rugzakken, broeken en tassen. Een stukje hemdjesstof siert de onderste boord, de binnenkant is een rest visgraatstof. Enkel de buitenkant is nieuw en werd door dochterlief bezorgd. En ja, er zit een handige zak binnenin voor de laptop, een verborgen rits aan de voorkant, en de draagriemen moesten gekruist zijn. Bij deze!
Een beetje denkwerk en gepuzzel, maar graag gemaakt !

Deze tas is niet te koop, maar kan op vraag gemaakt worden!

8

Wollig en toch licht!

Zo zou je deze kleurrijke plaid kunnen omschrijven. Gemaakt van twee damesjassen en één cape. Een beetje puzzelen en schikken met grote en kleine stukken. En er zijn altijd nog overschotjes. Ze werden hier gebruikt voor twee vierkanten kussens.Heel tof om te maken!

Plaid
Afmeting: (ong.) 120/140 cm
Prijs: € 55

Kussen (afneembare hoes, rits onderaan)
Afmeting: 45/45 cm
Prijs: € 25

Deze kussens zijn niet meer beschikbaar.

Mijn rieten tas
image

Mijn mooie rieten tas. Ik was een beetje te enthousiast en had deze te vol gepropt met spullen. Dit handvat heeft het niet overleeft! Maar geen nood het was op 1, 2, 3 hersteld!

image

Voor dit klusje had ik een simpel handvat gekocht bij de Vertitas (deze waren er ook in andere kleurtjes). De rest van de benodigdheden had ik nog thuis. Eerst wou ik dit handvat naaien maar ik had mij snel bedacht. Want als ik gebruik maak van een drukknopje dan kan ik deze makkelijk terug ervan halen en iets nieuws in de plaats maken i.p.v. het los te knippen. Zo kan ik het handvat hergebruiken.

image
image
image
image
Noah’s kamer

Wij hadden een tijdje terug besloten dat het tijd werd dat onze Noah een andere kamer zou krijgen, met een groot bed. Zijn ledikantje werd te krap en alles op zijn kamer was voor een baby. Naoh zal altijd mijn baby blijven, maar hij is geen baby meer en wilt zelf meer zelfstandigheid. Zo kwam ik op het idee (omdat ik dat zo vaak zag passeren op IG) dat Noah een huisbed zou moeten hebben! Zo gedacht, zo gedaan. Ik heb het grote geluk dat ik zo een handige man in huis heb. Samen kochten wij het bed in de Ikea (Tarva, 59,90 euro) en extra hout bij de Gamma. Een echte Ikea-Hack!

image

Zoals dat gaat met Ikea meubelen moet je alles zelf in elkaar zet EN moesten wij nog alles afmeten om de juiste boorgaten af te tekenen.

image

METEN IS WETEN! Een goude tip van Serge!

image
image
image

Wat een geweldig idee! Naoh zijn kamertje is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Na maanden plannen, uittekenen, rommel opruimen elke avond en vier keer naar het containerpark te rijden, is het eindelijk klaar.

image

Kijk eens hoe mooi! En ja ik heb iets met okergeel tegenwoordig. Zijn beddengoed is ook van de Ikea.

image
image
image

Deze leuke display voor foto’s heb ik bij de Wibra gekocht! Het was maar 3,99! Echt een koopje. De leuke kaarten zijn gekocht bij de Zeeman en de foto’s geprint met Stampix!

image
image

Het is echt één van mijn lievelings plaatsen in ons huis! Het is zo gezellig en fijn dat hij nu ook op zijn kamertje kan spelen. Zelf uit zijn bedje kan wanneer hij dat wil en ook er zelf in kan kruipen om te gaan slapen!

DIY pom pom
image

Een pom pom maken is helemaal niet moeilijk! je begint het proces met twee stukjes karton of steving papier. Teken een cirkel naar gewenste grootte (hoe groter de cirkel hoe groter je pom pom gaat worden). In het midden knip je een kleinere cirkel uit, maak een opening vanaf de buitenste cirkel naar de binnenste zodat je makkelijk de garen kan draaien om je stukje papier/karton.

image

Draai de garen om de cirkels heen. Hoe meer garen je rond de cirkels draait hoe dikker en voller je pom pom gaat worden. Je kan eender welke kleur gebruiken of zelfs meerdere kleuren combineren Voor deze pom poms heb ik gekozen voor een oker gele kleur omdat deze perfect past in de nieuwe kamer van mijn zoontje!

image

Als je de garen rond de cirkels hebt gedraaid, knip dan voorzichtig met een dun schaartje tussen de twee cirkels in de lusjes los! Je duim moet je in het midden houden zodat de losse garen niet uit elkaar gaan vallen. Terwijl je de garen aan het vasthouden bent, draai je een stukje touw/garen van dezelfde kleur (of eender welke kleur) tussen de twee cirkels in en maak je een stevige knoop.

image

Nu de pom pom’s klaar zijn moet je ze een beetje in vorm knippen met een grote en scherpe schaar. Zoals je kan zien heeft de voorste nog een knipbeurt nodig!

image

Je kan deze leuke pom pom’s overal aan vast maken/naaien. Ik heb ze gebruikt om deze mooie mand nog mooier te maken!