Posts on Twitter:


🚨 Dordrecht-Geldermalsen 🚧 Een seinstoring. Tussen Geldermalsen en Dordrecht rijden er minder treinen door een seinstoring. Dit duurt tot ongeveer 13:15 uur.Show this thread🚨 Dordrecht-Geldermalsen 🚧 Beperkingen in de materieelinzet. Tussen Gorinchem en Dordrecht rijden er minder treinen door beperkingen in de materieelinzet. Dit duurt tot ongeveer 21:00 uur.Show this thread
Zonet heeft wethouder in de Heinsiusstraat de 1e jubileumboom voor 800 jaar gepland. Dordtse particulieren konden dit voorjaar een gratis boom aanvragen. Vandaag is het planten begonnen, van in totaal 80 jubileumbomen.Retweet Retweeted Like LikedLopen. Deze 15 jarige jongen deed het naar school, naar zijn bijbaan of welke andere plek dan ook. Fietsen heeft dit gezin niet. Geld voor OV is er ook niet. Lees mee hoe onze partner in actie kwam:
en en ik ben onderweg naar mijn ex in ipv naar een en dan vraagt hoe ik mij voel .T begint met een K .Posts on Tumblr:

De man en vrouw in het zwart

Donderdag 7 november kwam jij met je mooie zwarte haar binnen in de trein en ging je tegenover mij zitten. Je zat in de trein van Rotterdam naar Vlissingen van 14:51. Je mooie zwarte, glanzende haar en je glimlach betoverden mij. Je was heel goed gekleed. Niet helemaal fancy maar heel elegant. Erg mooi. Het was slecht weer buiten, behoorlijk bewolkt, maar jouw verschijning en glimlach waren als een lichtstraal door de wolken heen die rechtstreeks de coupé in scheen. Je was samen met een vriendin. Ze was een student. Ik had haar aangesproken over haar shirt waarop “Ij-bier” stond. Ik zat tegenover je. Stoere kerel met mijn zwarte jas en mijn blauw-oranje rugtas. Ik had extreem kort haar, een groot, normaal postuur en een hartelijke lach. Er onstond een leuk gesprek tussen ons drieën over bier en jouw favoriete IPA. Ik vertelde dat mijn favoriete soort bier “Hopus” was. We hadden het over Ierland en over Guinness. Je vertelde dat je Guinness precies op zijn kop moet schenken. Je liet je vriendin een filmpje daarover zien en zei dat ze er een half uur over deden om hem in te schenken. Ik vertelde over de brouwerij van Guinness en dat je daar bovenin onder het genot van een Guinness heel Dublin kon zien. Helaas moest ik het leuke gesprek staken omdat ik er in Dordrecht uit moest. Jij met je mooie, zwarte haar, mooie laarzen en lieve glimlach, ik zou je graag weer eens willen zien en een biertje met je drinken.

The Class Room (Real Escape Room, Dordrecht) β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Leuke kamer met technische hoogstandjes

 • Thema/verhaal: 8
  Duidelijk verhaal
 • Aankleding: 8
  Aankleding past erg goed bij het thema (klaslokaal)
 • Special Effects: 7,5
  Konden er meer zijn, maar wel leuke licht-/geluidseffecten voor de angst op te voeren
 • Eng: 7,5
  Leuke schrikeffecten, maar kon enger
 • Puzzels: 8
  Creatieve puzzels die goed in het thema passen
 • Samenhangende puzzels: 8
  Iedereen is lekker bezig
 • Bereikbaarheid: 10
  Betaald parkeren voor de deur of gratis parkeren op 15 minuten loopafstand
 • Ontvangstruimte: 8
  Drinken en snacks op rekening met zitruimte/bar
 • Host(ess): 7
 • Aantal personen: 4
 • Fotomoment:
 • Gehaald:
 • Bezocht:
  Oktober 2019

Motivatie

#30 Na een gezamenlijke algemeen praatje (met spelers van de andere kamers erbij) om ons lekker te maken, werden we naar de kamer gebracht bovenin het pand (trap op, dus niet voor invaliden). Eenmaal daar werden we in de Escape Room gelaten en begon het avontuur. Deze kamer is geheel in het Engels, maar opzich wel te begrijpen voor mensen die de Engelse taal niet zo machtig zijn. Het zijn erg leuke creatieve puzzels die goed in het thema (klaslokaal) passen. Ook de aankleding past goed bij het thema. Er zijn wat leuke schrik-/special effects en er zijn ook wel wat cijfersloten, maar niet storend veel.
Op de een-na-laatste puzzel bleven we redelijk lang hangen, maar voor de rest gingen we er soepel doorheen. Op het laatst was het geluid wel iets te hard, waardoor het zeer ging doen aan mijn oren.
Met nog 9:24 over zijn we (4 personen) ontsnapt aan juffrouw Hazel en konden we daarna aan de bar nagenieten en napraten met een drankje erbij.
Helaas is er geen gratis parkeergelegenheid dichtbij/voor de deur.

Note: Voor mensen die slecht ter been zijn, is deze kamer niet te doen.

Delft en de krullen

Delft, Vrijdag 27 September, 14:50. IC richting Dordrecht. Het was de manier waarop je richting het station liep, haastig, maar met een rustige pas. Ik zie eerst alleen je rug, je rode rugzak en je krullen die erboven dansen. Ik zie je beneden weer verschijnen, op het perron. In een donkergroen overhemd, je roestoranje broek en lievige krullen. Het was hoe je de trap afliep en zorgzaam achterom bleef kijken naar de man met de grote donkerblauwe koffer. En wellicht mijn voorkeur voor mannen met bruine ogen en warrige krullen. Ik hoop dat je jezelf zult herkennen in mijn woorden en weet dat ik je waardeer, als mens, en dat je prachtig bent in je doen en laten.