Posts on Twitter:

“Mijn Huis Op Maat” over een leven lang veilig en comfortabel wonen! Bent u jong of iets ouder; uw huis is uw thuis. Hier wilt u graag en . De Stichting Wonen Leudal wenst u een hele fijne vakantie!!In Gorredijk voor hebben we de 2e fase, van totaal 42 woningen, afgeleverd aan de nieuwe bewoners! De straat is weer een lust voor het oog. Bedankt uitvoerder en jouw team 💪🏼 Vandaag, morgen en overmorgen!
Mooie brainstorm en kennisdeling middag bij om ervaring rondom voorspellende en werkelijke energie- en binnenklimaat prestaties praktisch toe te passen en de bewoner centraal te stellen om en te wonen. on the road.WOLKYSHOP - De zomer is begonnen en hoe! Dus tijd voor ! in de collectie van Wolky: deze fantastische Beach Babes. En ja, ze kunnen tegen water 🌊 ⛱ ! .
Start avondvierdaagse! Succes en veel plezier gewenst. Draag laagjes kleding dat zit comfortabel en houdt je temperatuur op peil.
wonen? wonen? wonen🌿? U hoeft niet langer te kiezen met een isolerende voordeur van Hörmann. Lees onze nieuwste blog!Posts on Tumblr:

Originally posted by onlydisney

Everybody should have that one moment where he feels good. Feels perfect. For me that moment is when I finally get to shower after a long stressful day. It gives me the chance to forget everything. To be myself. When your hair gets wet and it starts feeling so soft like it’s a part of you. It’s as if everything starts to make sense. You start with warm shower and it gets hotter and hotter. Kinda as if you burn in hell lol, but in a sexy way which still makes you feel good. And then you use your favorite shampoo with that calming smell. When is your perfect moment?

Hakken

Het is soms onvoorstelbaar dat sommige vrouwen op hakken lopen. Soms is het ook onvoorstelbaar dat vrouwen op sommige hakken lopen. Het verschil zit hem behalve in het woordje ook in de volgorde van de woorden. Die maakt dat wat ogenschijnlijk hetzelfde, toch anders is. Hoewel het geen plicht is voor vrouwen om op hakken te lopen, lijkt het wel of elke vrouw zich er weleens aan waagt. Met wisselend succes.
Elk begin is moeilijk, maar ik kan mij niet voorstellen dat vrouwen uit de categorie van de openingszin allemaal voor het eerst op hakken lopen. Als het er raar uitziet, dan is het vast niet gemakkelijk of comfortabel. Maar waarom doe je het dan? Van mij hoeft het niet hoor, tenzij het vrouwen van de categorie uit de tweede zin betreft. Respect! Zo ben ik dan ook wel weer.

youtube
youtube

SirOJ - Comfortabel with Wudstik & Jiggy Djé

 

youtube