Posts on Twitter:

75000 ahkeraa kesäharjoittelijaa tuli taas katolle. Kuningatar , rauhallista sorttia. Ihmiskunnan ruuantuotannosta 2/3 tarvitsee pölyttäjiä. Kasvit tykkää, lopuksi hyvää . – at CarunaRetweet Retweeted Like Liked
Show this thread
Kuudes katko vuorokauden sisään. Saas nähdä mitä kaikkea tänään hajoaa.
Viimeisimmät isot jutut löytyvät SLO -valinnat lehdestä. Palvelu- ja tuoteuutisia ensimmäisestä sivusta viimeiseen 56. sivuun. Tutustu tästä ja lehden voit lukea kokonaisuudessaan tästä .
Piden la devolución de ahorros a de . Más de 76 personas llevan más de un año esperando les devuelvan sus ahorros. Lea más detalles aquí:
Luonnolliset monopolit kuuluvat julkiseen omistukseen.
Pekka Haaviston mielestä siis 5% vuodessa on OK!
Tänään saa olla ylpeä tiimistään! YVA ry:n Hyvä YVA –palkinto myönnettiin Caruna Oy:lle Seinäjoki-Jurva voimajohdon YVA-menettelystä. Rakennamme voimajohtoreittejä yli 50 vuodeksi, joten toiminnan on oltava vastuullista ja kestävää.-kaupat olivat samanlaista kansallisomaisuuden hävittämistä kuin 'n pilaaminenkin. Kukaan täysjärkinen ei myy kansallista fyysistä 'a ulkomaille. Kukaan taysjärkinen ei pilaa maan parhaita kalavesiä. Missä ?
Mitä uutta toimme asiakkaan arkeen, miten vaikutimme ympäristön hyvinvointiin ja millainen on säävarma, älykäs sähköverkko? Lue kattava faktapaketti 2018:
Replying to

Moi, ja . Kysymys, miten rahoitat tätä, ettei käy niinkuin kaupoissa. Kirvelee edelleen.. 😢 ..joka kuukausi menee rahaa Sinun virhearvion takia. Se ei ole hyvä.Retweet Retweeted Like Liked

Retweet Retweeted Like Liked
Show this thread

Digipalveluiden rinnalle palvelua kasvotusten! liikkuu asukkaiden parissa ja kertoo rakentamisen etenemisestä ja Carunan palveluista juuri siellä, missä parhaillaan rakennamme. 👋 Lue lisää:
Hiffasin et ja ovat ainakin minun sähkönkulutusta laskeneet,Muutenkin sähkön hinnan nousu on aiheuttanut sen et muidenkin ”turhien asioiden kulutus”on laskenut🤔esim.ruoka ja liikkuminen julkisilla.. Kiitos lle♥️myytäiskös vielä tietkin sijoittajille
Caruna: - hinnankorotuskatto - veronkierto estettävä - voittojen rajoittaminen - hinnat tasattava maan eri alueiden välille
Luepa ystävänpäivänä APU-lehti. Siinä on minun ja Carunan toimitusjohtajan keskustelu Carunasta ja sähkön siirtohinnoista. Onko piikki auki?
Aluejohtajamme Henrik Suomi tenttaa toimittajiemme työturvallisuusasenteita. Kaulan ympärillä roikkuu Caruna-kortti, jonka saa Carunan turvallisuuskoulutuksen suorittaneet. Lisää kortista sivuillamme:
Carunan Antti ja etsivät tänään järjestämässä Digiälykäs huominen -tapahtumassa uusia innovaatioita energia-alalle. Tule moikkaamaan! 🤗Posts on Tumblr:

I taught Midnight and Caruna how to Tumblr
and I’m pretty sure they got the hang of it pretty fast LOL. These pics are so pretty ❤️