Posts on Twitter:

Luepa ystävänpäivänä APU-lehti. Siinä on minun ja Carunan toimitusjohtajan keskustelu Carunasta ja sähkön siirtohinnoista. Onko piikki auki?
Aluejohtajamme Henrik Suomi tenttaa toimittajiemme työturvallisuusasenteita. Kaulan ympärillä roikkuu Caruna-kortti, jonka saa Carunan turvallisuuskoulutuksen suorittaneet. Lisää kortista sivuillamme:
Carunan Antti ja etsivät tänään järjestämässä Digiälykäs huominen -tapahtumassa uusia innovaatioita energia-alalle. Tule moikkaamaan! 🤗
'n torilla tavattiin. Kansalaiset kertoivat kantansa mm. 'on, -uudistukseen ja 'n kaltaisiin yksityistämishölmöilyihin. Mukana olivat myös mm. mainio ehdokaskollega Sastamalasta Leena Saarela ja kampanjatykki Raili Moskari.puhuu sähköntuotannosta ja tuulivoimasta. Isoja puistoja haaveissa pohjoisen harvoille alueille. Alueiden tulee ainakin hyötyä tuotannosta ja siirtomaksut pitää saada pysymään kohtuudessa koko maassa.
Onko noussut viime vuosina?Harmi, siirron hintaa ei voi edes ’ttaa 😟👎👎. Maksaako ’si edes veroja Suomeen vai viekö #”Verosuunnittelu” nekin? Tähän voit vaikuttaa, tutustu linkkiin, muillekin! 😊👍👍'n ei halunnut laittaa mm. 'n & 'n harjoittamaa korkokikkailua järjestykseen.Oli tarkoitus,mutta kun ''t & 't kertoivat "oikeaa" tietoa 'kselle & 'lle, aie loppui. '
Tämä se ottaa pattiin: Pirun idioottipoliitikot kun eivät tajua mistään mitään, näköjään. 😡 Ja me maksetaan. Kuka näitä oikein äänestää? AMMATTILAISET MINISTEREIKSI, ei jonninjoutavat tyhjäpäät!Aura voitti -paketin kouluilleen, jolla kouluissa opetellaan mm. uusiutuvaa energiaa. Voimala on sähkön ja energian oppimisympäristö, jossa tekemisen kautta opetellaan sähkötekniikkaa, fysiikkaa ja matematiikkaa.
Replying to

Kuntapuolen sopimusosaaminen ja kyky on kun lasten hiekkalaatikolta - tarvittaisiin hieman biz. osaamista. Valvova viranomainen on kuin muistisairas joka toistaa samaa uudelleen hyvässä uskossa "Kaikki hyvin. Kaikki hyvin." maan tapa.
Yhteiskunnan perustehtävä on turvata kohtuuhintainen koko maassa. tulee saada takaisin yhteiskunnan hallintaan.
Replying to

Valtion kassasta tippuu miljoona päivässä ”ylilaidan” joka päivä.
Voihan caruna. Pääomantuotto kaikkinensa 21%, joten Jotkut ovat keksineet oikean hillotolpan.
Mielenkiintoista dataa. Voisko yhtiön omistus ja rahaliikenteen tuottaa yksinkertaisemmin vai onkohan tämä tarkoituksen mukaista?Retweet Retweeted Like Liked
Show this thread

Replying to

Samoin. Olen tehnyt valintani pienhiukkasten ja suurlaskun välillä.

Posts on Tumblr:

I taught Midnight and Caruna how to Tumblr
and I’m pretty sure they got the hang of it pretty fast LOL. These pics are so pretty ❤️