Posts on Twitter:

Het lot van John en Savannah drijft hen steeds weer uit elkaar, maar hoop houdt hun liefde levend. Nieuwsgierig naar de nieuwe van ? Check . 📚
Dit Paasweekend zijn we 1e paasdag extra open van 11.00 tot 16.00 uur. Kom je langs? Je vindt ons aan het einde van de Badweg, nabij strandhotel Seeduyn.
Extra Lang Weekend!! Superhandig zo’n boek tegen de zon 😂 @kirsten_tieland, gefeliciteerd, jij wint de paaseitjes 🤗🤗 Wie heeft er nog goeie boekentips? Fijn vrolijk weekend!!Retweet Retweeted Like LikedSprinter! Witte dood. R. Galbraith. Privédetective Strike en Ellacott staan voor de taak om een mysterie op te lossen dat ze door Londense wijken voert en naar het platteland van Oxfordshire. Totale lijst➪

Show this thread

Vet belangrijk. Veel geleerd over vet tijdens de boekpresentatie. Na het lezen van dit boek weet ik er straks alles van.
Drie vrouwen in drie verschillende landen, één stalker… De nieuwe zomerthriller van Suzanne Vermeer verschijnt bijna. Nieuwsgierig naar het verhaal? Check . 😎
- Wij drukken hardcoverboeken van kleine tot grote oplagen. Ook voor .Stad der Blinden: een meesterwerk. Gruwelijk spannend, ontluisterend & adembenemend. De duistere kant van de mens tegenover solidariteit om te overleven.
Sprinter! De stille patient. Alex Michaelides. Een psychotherapeut bijt zich vast in het achterhalen van de reden waarom een vrouw die haar man vermoordde sindsdien geen woord meer heeft gezegd. Totale lijst➪
Kom morgen naar Vaders Voor Lezen in Bibliotheek Oudenbosch van 11 tot 12 uur! Gratis entree en elke maand een ander thema.
Ali Smith, Manon Uphoff, Koos van Zomeren, Daniil Charms, Rens Bod, Étienne Balibar, Termorshuizen & Van ’t Veer: in , samengevat:


Posts on Tumblr:

In het gunstigste geval kan kunst ons de antwoorden verschaffen die andere mensen ons niet kunnen geven. Dit is mogelijk zelfs een van de belangrijkste functies van literatuur: ons vertellen over de dingen waarin onze samenleving zich in haar benepenheid liever niet verdiept. De boeken die ertoe zouden moeten doen, zijn boeken waarbij we ons opgelucht en dankbaar afvragen hoe de auteur in godsnaam zoveel over ons leven kan weten.
—  Alain de Botton (Weg van Liefde)

Het complot tegen Amerika- Philip Roth

Philip Roth (1933, ‘Goodbye Columbus’ en ‘Portnoy’s complaint’) heeft zich het laatste decennium opgeworpen als kroniekschrijver van (zijn) Amerika van de laatste halve eeuw. In deze roman gaat hij een stap verder: wat als niet Franklin D. Roosevelt maar de populaire vliegheld Charles Lindbergh in 1940 de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou hebben gewonnen? De echte Lindbergh was een graag geziene gast in Nazi-Duitsland, en zijn isolationisme, anti-semitisme en verheerlijking van 'de sterke man’ leiden in de roman tot Nazi-achtige taferelen, waarin pogroms dreigen, knokploegen de nachtelijke straten beheersen en Lindbergh zelf een plan uitvaardigt om in een soort moderne diaspora de stedelijke joodse bevolking naar het platteland van Kentucky te laten verhuizen, alles gezien door de ogen van de jonge Phil Roth.