Posts on Twitter:

Je zou volgende week maar in zijn met je dochter 💝!
Lang verhaal kort: was snel terug naar hotel, wilde laatste sessie weer halen, miste in U-bahn mijn badge, in dubio wel/niet doorgaan, per ongeluk verkeerde stop gemaakt, plan opgegeven, gekocht. – at U-Bhf. Wittenbergplatz


International Crisis Communication Conference 2019 is begonnenlocatie inclusief fiets. In het rechterkastje bevindt zich een achtpersoonsstapelbed.Laatste GOEDEMORGEN vanuit , straks weer naar huis! (@ NH Collection Berlin Mitte in Berlin)Morgen is het zover: De CCW 2019 in Berlijn! Ook wel bekend als de grootste Call Center beurs van Europa. Komt u ons opzoeken? Hal 2, A16:
De opa van oud-minister Ronald was een Joodse chirurg in . Donderdag in gaat Ronald uitzoeken wat er tijdens en voor WOII met zijn ouders en voorouders gebeurde...🤔 - - -
Het is het zover: De CCW 2019 in Berlijn! Ook wel bekend als de grootste Call Center beurs van Europa. Komt u ons opzoeken? Hal 2, A16:
Noteer het in je agenda! 📅 Van 6-8 juni organiseert de Association (SCA), het grootschalige koffie-evenement 'World of Coffee' in Berlijn. 🇩🇪Strooifiets. Staat er nu twee dagen. Kleurt wel goed bij afvalbakken.


Morgen is het zover: De CCW 2019 in Berlijn! Ook wel bekend als de grootste Call Center beurs van Europa. Komt u ons opzoeken? Hal 2, A16:
En alleen de vliegen van - naar -. Worden niet teruggefloten, ook niet neergeschoten. ~Klein Orkest (1984) De maken dankbaar gebruik van de twee T-34-tanks bij het Sowjetische Ehrenmal (Tiergarten) in Berlijn.Retweet Retweeted Like Liked
Posts on Tumblr:

Paul-Löbe Haus

Berlijn🗺

Ik ben ook in Berlijn geweest. Het was echt super mooi en interrestant om te kijken bij de muur van Berlijn. Jammer genoeg was het wel koud en regenachtig weer maar ik heb er wel een leuke dag aan overgehouden.

Hamburger Bahnhof museum

Tijdens de paasvakantie, ging ik met school vrijwillig mee naar Berlijn. Hier hadden we de eer om een paar musea te bezoeken. Samen met een paar vriendinnen besloot ik het museum van schone kunsten te bezoeken in Berlijn. We kregen hier een gids. Op een alternatievere manier kregen we bij bepaalde schilderijen uitleg. We mochten zelf kiezen bij welke we meer uitleg kregen, zodat we geboeid bleven. Ondanks dat we in Berlijn waren, was de uitleg toch in het Nederlands. Ik vond het zeer leuk om dit museum te bezoeken, net als de hele trip naar berlijn was dit een zeer geslaagd uitje. Het gezelschap was perfect, de uitleg was boeiend en het weer zat mee.