Posts on Twitter:

> Pour tout savoir sur la en ville, et surtout apprendre à la protéger, rendez-vous en famille mercredi 30 janvier, de 14h à 18h, à la Maison de la Nature et de l'Arbre à . "gratuit + d'infos au 0 800 10 10 21


Que diriez-vous d'apprendre les bonnes manières et coutumes françaises à table, le temps d'un atelier à ? 😲 - une activité unique, incroyable et utile pour les expats dans le milieu des affaires :)
Replying to

BONECO DE FELTRO DO KIKO TROPICAL DO PROGRAMA GRAFITE DA TV ALTEROSA/SBT. FABRICANTE : LIDIANE PATENTE (31) 984712438 DONO DO PERSONAGEM KIKO TROPICAL RENATO RODRIGUES DA SILVA O NATO MATRIX Faz sua encomenda também🕊️ Disfruta con tu hija de una única y en nuestro , descubre el de ideal para tu pequeña con nuestra y 🕊️ . . Reseva tu cita con antelación ☎️ 691470779 .
(L'): les savoir-faire manuels à l' : Ouvert il y a tout juste un an, l’Atelier est une association originale, chapeautée par le centre socio-culturel de Saint-Louis, qui a pour but de .....Rejoignez-moi a la ce samedi pour un café-écriture, bien au chaud, à 3 semaines de la où je dedicacerai mon dernier roman les 14 et 15 février
Trei generatii redescopera jmpreuna joaca in offline.😊 Ofera-le celor mici timp impreuna.


Magdalein handbag, designed with love and carefully handmade, is ready to wear! Just pick it up💜
[] Début de l'atelier "Monitorons notre management !" Par Jean-Michel Schweitzer Managemetrie PACT conseil
Un pour mieux comprendre le ? C'est ce qui a été proposé aujourd'hui au personnel de la (Fondation Maisons pour Etudiants Lausanne.Posts on Tumblr:

3
youtu.be
7

De kwaliteit is een beetje om te huilen, maar dat is niet anders met een onderwatercameraatje. Verder ben ik erg tevreden over deze beelden. De dubbele laag geeft eigenlijk al direct weer wat ik wil vertellen: er zit een extra laag in deze wereld, in dit leven. Er is meer. Ik baal er enorm van dat deze wereld aan alle kanten wordt verpest. Ik geloof dat dit 100% een zaak is van de mensen. Wij hebben de natuur gekregen. Het is een cadeautje. Ga er dan ook mee om als een cadeautje. Maar we doen maar wat. We kijken er niet naar om, vervuilen het. Die negatieve kant wordt heel veel belicht de laatste tijd en dat vind ik goed. Men moet er bewust van zijn dat wij de wereld mooi of lelijk maken. Daarom wil ik de mooie kant juist laten zien. Als aanmoediging, als motivatie om die mooie dingen te zien en te kunnen blijven zien. 

youtu.be
6

Yes! Helemaal in mijn stijl!

Door de kleuren aan te passen, wordt het direct een spannend beeld. Als ik hier mee blijf spelen, kan ik dit denk ik heel goed gebruiken. Het gaat een interessante uitdaging worden om er niet teveel aan te doen, want dan ga ik m’n concept te buiten. De natuur is veel meer bijzonder dan dat menig mens denkt. Dan moet ik het niet compleet gaan omvormen, want dan ben ik het eigenlijk niet meer met m’n eigen standpunt eens. Less is more - nature is heaven! ;)

10

Foto’s van (boven) het wateroppervlak en daaronder. Het contrast vind ik super interessant. Vanaf het wateroppervlak ziet alles eronder er vies en oninteressant uit. Maar de onderste beelden laten een wereld van verschil zien. 

Ondertussen ben ik hard aan het brainstormen over mijn concept. Ik wil mensen anders laten kijken naar de natuur, naar de wereld om ons heen. Maar hoe doe ik dat? En vanuit welke hoek wil ik denken? Welke rol speelt mijn geloof? Welke rol speelt milieu? 

youtu.be
5

Een paar weken later, op dezelfde plek met een camera onderwater. Ik was heel verrast toen ik deze keer de beelden bekeek. Het ziet er totaal anders uit dan het vorige filmpje. De natuur boven water verandert natuurlijk elke week en zo ook de natuur onder water. Deze beelden laten een wat rauwere natuur zien, zo lijkt het. Maar niet minder mooi! 

youtu.be
2

Op zoek naar meer spanning in het beeld. Dat deed ik door waterstroom toe te voegen. Het zorgt wel voor meer actie in het beeld, maar naar mijn idee teveel. De rust die het vorige beeld in zich had, is compleet verdwenen. Dat vind ik een belangrijk element, dus de spanning moet op een andere manier gerealiseerd worden. 

Artist Statement

Hoe kan iemand een insider zijn, maar toch een outsider? Erbij horen, maar toch net niet? Velen met een multicultureel achtergrond en opgegroeid in een ander land kunnen zich hier in terugvinden. Er wordt naar jouw accent gevraagd, waarom je kiest om je zo te kleden en raar aangekeken als je gewoontes niet kent. 

In de Dominicaanse Republiek wordt in februari jaarlijks het carnaval gehouden. Tijdens de parade zie je veel personages en symbolen. Iets wat niet gelijk herkenbaar is in een soort absurdistische golf die velen meesleept in de vreugde. Deze symbolen en personages kunnen dienen als een inside-joke of vertellen iets over het volk. Maar wat? Al deze verhaallijnen ontgaan de ogen van een kind en een buitenstaander. 

vimeo.com
KARAMOVE 3
Le Karamove 2018 a cette année réunit pas moins de 76 participants répartis en 23 groupes. Étudiants, professionnels ou passionnés…

Le Karamove 2018 a cette année réunit pas moins de 76 participants répartis en 23 groupes. Étudiants, professionnels ou passionnés d'animation, tous ont croisé leurs compétences et capacités pour mener ce projet à bien en seulement 2 journées.
Cette année c'est le collectif DAM (Atelier Découverte d'Animation de Marionnettes) qui aura encadré l'édition, avec une composition originale d'Amandine Robillard, réalisée en amont.